Tomislav Šuta: “Gdje god da je prste upetljao gradonačelnik Puljak, dogodila se stagnacija.”

Nažalost po Splićane, 2022. nećemo pamtiti ni po jednom značajnom započetom ili realiziranom projektu koji je pokrenuo gradonačelnik Puljak. Godina će ostati u znaku sramotnog neizvršenja proračuna za 2022. i poskupljenja svih usluga za građane u nadležnosti grada. U Splitu se provodi antipoduzetnička klima bez dijaloga, a cijenu tog sukoba plaćaju građani. Gradonačelnik je propustio priliku iskoristiti povjerenje koje je dobio za pokretanje novih projekata u Splitu. Ljudi polako postaju toga svjesni i shvaćaju da Puljak nije promjena za koju se predstavljao. Sad kad se ispuhao njegov umjetno napuhan PR balon od sapunice u Splitu, Puljak bi se bavio nacionalnom razinom.

Poručujem mu da je za razliku od njegove godine za zaborav u Splitu, Vlada RH ostvarila povijesnu godinu u kojoj su hrvatskim građanima isporučena 3 povijesna uspjeha za generacije: Pelješki most, ulazak u eurozonu i ulazak u Schengen. Jedino što se događa u Splitu su ulaganja Vlade RH i Splitsko-dalmatinske županije ili Puljkovog prethodnika, poput istočne obale i zapadne rampe, sanacije Karepovca, novih gradskih bicikli i obnovljenog Prometovog voznog parka i izgradnje tehnološkog parka na Dračevcu.

Gdje god je prste upetljao Puljak dogodila se stagnacija, zato bi mu najbolja novogodišnja odluka u 2023. bila da se ugleda na Vladu RH!