Susret s predstavnicima zajednice Janjevaca u Splitu

  • IMG-20160822-WA0006
  • IMG-20160822-WA0007
  • IMG-20160822-WA0008
  • IMG-20160822-WA0009
  • IMG-20160822-WA0010
  • IMG-20160822-WA0005
  • IMG-20160822-WA0004
Petra Škorića i Andru Krstulovića Oparu primili su ispred zajednice Janjevaca u Splitu Cima Ćibarić i Ignacijo Tonkić, information pills davajući im potporu u nadolazećim parlamentarnim izborima. Zajednica splitskih Janjevaca također djeluje kroz udrugu za zaštitu stare gradske jezgre o kojoj tim putem i skrbe, sildenafil a predstavnik udruge je Martin Dageljić. Splitski Janjevci su HDZ-ove kandidate upoznali s problemima poduzetnika u Splitu.
– Bez malog poduzetništva nema ništa, nema života u gradu Splitu.  Jedna Italija koja je bila pojam u EU ima pogon malog poduzetništva koje čini oko 30 posto talijanskog gospodarstva. Hrvatska mora zaštititi i poduprijeti male poduzetnike – rekao je Cima Ćibarić, predstavnik zajednice Janjevaca.
Krstulović Opara i Škorić su obećali da će se kao saborski zastupnici zalagati za male i srednje poduzetnike.  Krstulović Opara je pohvalio mukotrpan rad splitskih Janjevaca, navodeći ih kao pravim primjerom radišnih osoba koji su dio gospodarakog kotača u Splitu i RH.
– Vi morate biti primjer modela malog poduzetništva, jer ste svojom radišnošću dokazali kako treba funkcionirati mali poduzetnik i kako svojim primjerom možete pokazati kako se postaje dio kotača u hrvatskom gospodarstvu. Slijedi nam borba za Hrvatsku i borba za Split da bi naši mladi mogli ugodno živjeti – rekao je Krstulović Opara.
Raspravljajući o pobjedničkom programu, Škorić je istaknuo kako HDZ-ov program nudi smanjenje poreza i brojne druge olakšice malim i srednjim poduzetnicima. Dodao je također kako se pozitivne promjene događaju, a budemo li složni, moći ćemo postići mnogo više.
– Promjene se događaju, smanjen je vanjski dug, usklađuju se brojni zakoni koji će biti prilagođeni malim poduzetnicima, u planu je smanjenje poreza te mnogobrojne druge olakšice za poduzetnike, a budemo li solidarni i jedinstveni, moći ćemo i bolje i više. Zajedno moramo postići bolje rezultate i infiltrirati mlade u političku i gospodarsku sferu, jer naši mladi moraju biti nositelji bolje budućnosti – istaknuo je Škorić.