Posjet „Sanus“-u, klubu roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti

  • IMAG0061 (Kopiraj)
  • IMAG0067 (Kopiraj)
  • IMAG0037 (Kopiraj)
  • IMAG0049
  • IMAG0059 (Kopiraj)

Danas su predstavnici Odbora za socijalna pitanja HDZ-a Grada Splita, sildenafil na čelu s predsjednikom GO HDZ Split i saborskim zastupnikom Petrom Škorićem posjetili “Sanus”, online klub roditelja djece oboljele i liječene od malignih bolesti, a povodom Dana otvorenih vrata koji se ovaj tjedan održavaju u prostorijama ove udruge. Predstavnike splitskog HDZ-a je u prostorijama udruge primila predsjednica Boženka Anić. Predsjednica je upoznala nazočne s aktualnom problematikom s kojom se susreće klub, kao i s onom s kojom se klub mora nositi već godinama. Također smo imali priliku prisustvovati izložbi likovnih radova djece koji su nastali kroz rehabilitacijske kampove i radionice. Predsjednica kluba je, kao dar, uručila i knjigu u koju su utkani radovi oboljele djece, kao svojevrsni vremeplov.

S velikom radošću i zadovoljstvom smo se odazvali pozivu kluba i predsjednice Boženke Anić na dan otvorenih vrata. Posebno moramo naglasiti ljubav, energiju i entuzijazam koji ulažu u svom djelovanju i koji su pokretač rada udruge. Mi im ovim putem izražavamo punu potporu u radu.

“Oduševljen sam radovima oboljele djece koje sam imao priliku vidjeti, kao i programima koje u svom radu udruga provodi. Kao predsjednik gradske organizacije HDZ-a i zastupnik u Hrvatskome saboru zauzimat ću se za aktiviranje i jačanje ideje o gradnji rehabilitacijskog centra u Krasnu,” posebno je istaknuo Petar Škorić