Petar Škorić: “Pozivam vijećnike da podrže tim koji već dokazuje kako se konkretno i beskompromisno bori za grad.”

Danas smo na svečanoj predblagdanskoj sjednici Gradskog vijeća Grada Splita svim kolegicama i kolegama vijećnicama i vijećnicima zaželjeli sretan Božić i sretnu i uspješnu novu 2018. godinu. Iako je je od početka mandata trenutnog saziva Gradskog vijeća i stupanja na dužnost novog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare prošlo malo vremena, pozitivne promjene u našem gradu su već itekako vidljive.

Ova gradska uprava na čelu s gradonačelnikom Androm Krstulovićem Oparom konkretnim koracima je pokazala da ima hrabrost, volju i snažnu želju za hvatanjem u koštac sa dugogodišnjim i gorućim problemima u našem gradu. Rezultati su vidljivi, a najveći su uvođenje zakonitosti i reda na prostor Žnjanskog platoa i početak sanacije odlagališta otpada na Karepovcu. Hrabre me svakodnevni izrazi potpore naših sugrađanki i sugrađana koji po prvi put nakon dugo godina mogu vidjeti kako se predizborni program kojem su dali potporu u našem gradu i provodi.

Zahvaljujem svim kolegicama i kolegama vijećnicama i vijećnicima na svakom prijedlogu, svakoj raspravi i konstruktivnoj kritici u posljednjih pola godine. Potpuno očekivano, i danas možemo čuti određene kritike od pojedinih kolegica i kolega. Njima (još jednom) želim uputiti izravni i iskreni poziv da svoju energiju ulože konkretnije i konstruktivnije, na način da podrze tim koji već dokazuje kako se konkretno i beskompromisno boriti za interese svojih građana i svog grada.