Održana je tradicionalna humanitarna večer HDZ-a Split

U povodu 30. obljetnice utemeljenja Hrvatske demokratske zajednice u Gradu Splitu  održana je tradicionalna humanitarna večer splitskog HDZ-a. Večera je održana u Restoranu Kampus koji se nalazi u sklopu studentskog doma dr. Franjo Tuđman. Humanitarni karakter ove večeri je posebno naglašen, a splitski HDZ je na taj način  već godinama pomogao više udruga, organizacija, pojedinaca i obitelji kojima je pomoć uistinu potrebna. 

Ove godine prihodi humanitarne večeri u potpunosti su namijenjeni pomoći sedmeročlanoj obitelji hrvatskog branitelja Ivice Višića čiji sin Ivan je stopostotni invalid koji čeka na transplantaciju pluća u Beču, a najmlađi sin boluje od Downova sindroma. 

Večeri su nazočili brojni uglednici iz našeg grada koji su svojom nazočnošću, svojim novčanim donacijama i donacijama za humanitarnu lutriju uveličali ovu večer. Večeri su također nazočili i predsjednik splitskog HDZ-a Petar Škorić, gradonačelnik Grada Splita Andro Krstulović Opara, župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban i predsjednik Mladeži HDZ-a Ivan Vidiš.