Održan okrugli stol o urbanističkoj politici Grada Splita. Mihanović: “Oduševljen sam ovakvim odazivom. Ovo je jedan od najvažnijih problema Grada Splita.”

U dvorani SpinIT inkubatora u Splitu jučer je održan okrugli stol o urbanističkoj politici Grada Splita 2021.-2026. i novom GUP-u u organizaciji Vice Mihanovića, predsjednika HDZ-a Split i predsjednika Komisije za urbanizam Gradskog vijeća Grada Splita.

“Istinski sam oduševljen i motiviran kad vidim ovakav odaziv. Smatram da svi dijelimo mišljenje da je ovo jedan od gorućih, ako ne i najvažnijh problema i tema grada Splita budući da imamo GUP koji je donesen 2005. godine I formalno mu je istekao rok trajanja,” kazao je Vice Mihanović.

Na okruglom stolu sudjelovali su Srđan Lašić iz Udruge građevinskih inženjera Split, Jozo Šitum, predstavnik Udruge prometnih inženjera, Daša Gazde, predsjednica Društva arhitekata Splita, Ivana Bojić, urbanistica, Teo Vojković, pročelnik Upravnog odjela za prostorno planiranje uređenje i zaštitu okoliša Grada Splita.

Pročitajte više na portalu Slobodne Dalmacije