Odluka o sazivanju redovite skupštine Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Split

Sukladno odluci Gradskog odbora Mladeži HDZ-a Split od dana 19. listopada 2021., redovita skupština Gradske organizacije Mladeži HDZ-a Split se saziva za dan 30. listopada 2021. (subota). Ista će se održati u prostorijama Gradskog odbora HDZ-a Split (Sinjska 2/II) u vremenskom razdoblju od 12,00 do 17,00 sati, a sukladno točki 10. Uputa o provođenju unutarstranačkih izbora u Mladeži HDZ-a koju je donio Nacionalni odbor Mladeži HDZ-a.

Na skupštini pravo glasa imaju svi izaslanici koji su prethodno izabrani na skupštinama temeljnih organizacija, kao i svi oni izaslanici po dužnosti, a sukladno Pravilniku o djelovanju Mladeži HDZ-a.

Kandidature za dužnosti koje se biraju na skupštini (predsjednik Gradskog odbora, član Gradskog odbora, član Nadzornog odbora i izaslanik na skupštini Županijskog odbora) se podnose najkasnije 48 sati prije početka skupštine, odnosno točnije najkasnije do 28. listopada 2021. (četvrtak) do 12,00 sati Gradskom izbornom povjerenstvu Split putem e-mail adrese: gip.mladez@hdz-split.com. Predaju kandidatura je moguće izvršiti i osobno, uz prethodnu najavu i dogovor, nekom od članova Gradskog izbornog povjerenstva. U slučaju osobne predaje, član Gradskog izbornog povjerenstva će izdati pisanu potvrdu o primitku kandidature. Kod predaje kandidatura putem e-maila, elektronska potvrda poslana sa službenog maila GIP-a se smatra potvrdom o primitku kandidature. Nakon isteka roka za predaju kandidatura, GIP će donijeti odluku o valjanosti pojedinih kandidatura.

Kako bi kandidatura za navedene dužnosti bila valjana, potrebno je podnijeti ispunjeni formular o kandidaturi kao i potpisnu listu sa vlastoručnim potpisima potrebnog broja izaslanika, sukladno Naputku Gradskog izbornog povjerenstva.

U prilogu možete preuzeti potrebne formulare, kao i Odluku Gradskog odbora o sazivanju skupštine i Naputak Gradskog izbornog povjerenstva sa svim potrebnim informacijama.

Gradsko izborno povjerenstvo Split

Prilozi