Odbor za obitelj i socijalna pitanja HDZ-a Split na humanitarnom koncertu “Najmanjima od najmanjih”

  • WhatsApp Image 2018-11-11 at 21.13.18
  • WhatsApp Image 2018-11-11 at 21.11.56
  • WhatsApp Image 2018-11-11 at 21.12.55
  • WhatsApp Image 2018-11-11 at 21.12.13

Sinoć je u prepunoj dvorani Sportskog centra Gripe održan humanitarni koncert duhovne glazbe „Najmanjima od najmanjih“ kojem su uz župana Blaženka Bobana i pročelnice Upravnog odjela za socijalnu skrb, zdravstvenu zaštitu i demografiju Magde Vrvilo sudjelovali i predstavnici Odbora za obitelj i socijalna pitanja GO HDZ-a Split.
Ovaj humanitarni koncert završni je događaj manifestacije „Dani socijalne zauzetosti“, koja se odvija drugu godinu za redom u organizaciji Franjevačkog instituta za kulturu mira, a pokrovitelji su: Splitsko-dalmatinska županija, Grad Split, Splitsko-makarska nadbiskupija, Služba zaštite autorskih muzičkih prava (ZAMP) i Franjevačka provincija Presvetog Otkupitelja. Sav prihod od prodaje ulaznica namijenjen je za bolesnu djecu korisnika Caritasa Nadbiskupije Split.

Nekoliko tisuća Splićana svih naraštaja uživalo je u ovom duhovnom spektaklu, a za atmosferu punu emocija pobrinula su se najpoznatija imena hrvatske duhovne scene: Marija Husar Rimac, Ivana Husar Mlinac, fra Marin Karačić, Alan Hržica, Božja pobjeda, Skac bend Split, VIS Aurora i Zbor Mihovil . Voditeljica programa bila je Danira Matijaca, a za molitvenu meditaciju pobrinuo se fra Ante Vučković.