Marijan Čelan: Kreću radovi na Sportsko-rekreativnom centru Krstarica, a uskoro i na uređenju dječjeg igrališta! Nastavak je to brojnih investicija na području našeg kotara.

Ponosni smo što će građani Trstenika na svom području imati zonu za rekraciju, igru i opuštanje. Iznimno smo zadovoljni što su u proračunu za 2021. godinu predviđena sredstva i što su prepoznati naši napori kako bi Trstenik napokon dobio sadržaj i infrastrukturu za sport i rekreaciju. Kao što smo već ranije isticali, nakon Uskrsa kreću radovi na izgradnji kaveza za mali nogomet, instalaciji javne česme, street workout sprave, kao i na uređenju piknik zone ispred zgrade Krstarica.
U drugoj fazi, nedaleko od navedenog sportsko-rekreativnog centra, građani Trstenika, a posebno oni najmlađi, će dobiti i novouređeno dječje igralište s novom podlogom, igračkama i opremom. Time ćemo ispuniti jednu od stavki našeg programa iz 2018. godine s kojim smo izašli pred birače u našem kotaru. Uistinu smo sretni što su nastojanja vijećnika HDZ-a u Gradskom kotaru Trstenik prepoznata i na Vijeću Gradskog kotara i na Gradskom vijeću Grada Splita. U narednom razdoblju planiramo uređenje još sportskih zona na Trsteniku, sadržaja kojeg posebno nedostaje. Svi zajedno jedva čekamo bolja vremena u kojima će dječje igralište i sportsko-rekreativni centar biti središte okupljanja na kojem ćemo svi rado čuti smijeh naših najmlađih sugrađana.