Jakša Balov: “Nažalost, oko 260 djece je ostalo neupisano u vrtiće. Dva mjeseca vlasti gradonačelnika Puljka obilježila su samodopadnost i podcjenjivanje.

Gradski vijećnik HDZ-a Jakša Balov na svom Facebook profilu komentirao je činjenicu da je oko 260 djece ostalo neupisano u vrtiće ove godine, kao i izjave gradonačelnika Ivice Puljka.

Što stane u 2 mjeseca vlasti? – samodopadnost i podcjenjivanje?!

Ok, možda imaju pravo na to…

Nažalost, oko 260 djece je ostalo neupisano u vrtić ove jeseni i to je glavni problem!

Želio bih podsjetiti Gradonačelnika da je u prošlom mandatu otvoreno oko 250 novih mjesta u gradskim vrtićima te je izjednačena cijena boravka u privatnim i vjerskim vrtićima.

Kamo sreće da je i više mjesta otvoreno, ali je definitivno podatak koji treba pohvaliti, a posebno ako se uzme u obzir da su tadašnji vijećnici današnjeg Gradonačelnika glasali protiv te odluke.

Ha?
Drugi su uvijek krivi…

Poštivajući izbornu odluku naših sugrađana i sa željom za konstruktivnošću, nisam do sada upućivao ozbiljnije komentare na rad nove gradske vlasti.
Oni zato jesu na račun prethodne. Stalno!
Ipak, nekako sam siguran da nisu zbog toga dobili mandat, već da sve one prozivke o negativnosti pretvore u konkretna djela za dobrobit Splita.

Za sada, Gradonačelnik nije mnogo vizionarski pokazao, ali PR-ovski jest!
To mu čestitam.
Da je Andro upola ovako komunicirao s javnošću, mnogi bi bili upoznatiji s onim što se uradilo prošle 4 godine.

I za razliku od Gradonačelnika, njegov zamjenik, za sada, je na terenu i ispravlja ono što treba ispraviti. To je konstrukcija koju podržavam. Eto, neka se zna.