Hvala svima koji su doprinijeli pobjedi Domoljubne koalicije u Splitu!

Poštovani članovi i simpatizeri, doctor drage prijateljice i prijatelji, erectile
zahvaljujem se svima koji su dali svoj glas kandidatima Domoljubne koalicije.
Posebna zahvala i priznanje svim vrijednim članovima, volonterima i dužnosnicima HDZ-a, mladeži, ženama, utemeljiteljima, braniteljima i svim stranačkim tijelima.
Hvala vam na iskazanom zajedništvu, velikom entuzijazmu i optimizmu te predanom i nesebičnom trudu.
Domoljubna koalicija predvođena HDZ-om, sa osvojenih 7 zastupnika, pobjednik je parlamentarnih izbora u X. izbornoj jedinici i u Gradu Splitu. Respektiram sjajan rezultat MOST-a, koji je prije svega izraz volje građana za promjenama i nezadovoljstva prema aktualnoj vlasti te im čestitam na osvojena 3 zastupnika, što je više nego jasan pokazatelj što narod misli o «kukuriku vlasti». Stoga je sasvim logično da podrže promjene koje su i sami navodili u svom programu i podrže domoljubnu opciju, jer sve ostalo bi bilo POVRATAK NA STARO – što očito građani ne žele!
Posebno raduje daljnji rast povjerenja u HDZ i još jedna ostvarena pobjeda u drugom hrvatskom Gradu Splitu, što je dobra uvertira za slijedeće lokalne izbore i potvrda nezadovoljstva građana radom aktualne vlasti i samog gradonačelnika Baldasara.
Splitski HDZ potpuno je spreman, konsolidiran i kadrovski ojačan, što je potvrdio i rezultat na parlamentarnim izborima, za preuzimanje odgovornosti za Split!
Potvrdili smo kako zajedno možemo jako mnogo! Ostvareni uspjeh obvezuje nas na nastavak zajedničkog, ustrajnog, samoprijegornog i konstruktivnog djelovanja koje će omogućiti daljnji rast naše stranke za dobrobit našeg Splita i domovine Hrvatske.
Hvala Vam svima od srca!

 

Petar Škorić,

predsjednik GO HDZ Split.