HDZ Split darovao predstavu Cabaret ‘Splićanke’. Šuta: „Puna dvorana nam je pokazatelj kako smo s ovim darom uistinu pogodili. Nastavljamo dalje s okupljanjem i s otvaranjem naše stranke našim članovima i sugrađanima“

Splitski HDZ je povodom Međunarodnog dana žena svojim sugrađankama darovao predstavu Cabaret ‘Splićanke’ autora i redatelja Ivana Lea Leme koja je danas igrala u Gradskom kazalištu mladih u Splitu. Sama predstava sastoji se od pet priča Splićanki koje su ispričane na vrlo zanimljiv i humorističan način, posebno prepoznatljiv splitskome podneblju, a kroz cijelu predstavu redatelj Ivan Leo Lemo proteže vrlo snažnu ironiju i satiru, a sve kako bi pokazao Split kakav je on danas. Glumačke uloge u ovoj zanimljivoj predstavi koja je već izazvala vrlo veliki interes javnosti nose brojna prepoznatljiva glumačka imena – Lidija Florijan, Ana Uršula Najev, Nada Kovačević, Mia Vladović i Ana Gruica Uglešić.

Veliki interes za ovom predstavom koji vlada već dulje vrijeme nije splasnuo ni danas, a tome je pokazatelj prepuna dvorana Gradskog kazališta mladih i puno smijeha i aplauza koje je izvrsno odigrana predstava izazvala. Prema riječima predsjednika HDZ-a Split Tomislava Šute, ulaznice koje su bile besplatne ali ih je trebalo unaprijed i rezervirati, su ‘planule’ u vrlo kratkom roku. Iskazao je zadovoljstvo, ne samo predstavom, već i konceptom dara kojeg je ove godine HDZ Split dao svojim sugrađankama.

„Puna dvorana nam je pokazatelj da smo s ovim darom uistinu pogodili i što nam je ova divna predstava svima uljepšala vikend. Također nam je pokazatelj i da nastavimo sa ovakvim i sličnim kulturnim projektima jer je očito interes iznimno velik,“ rekao je predsjednik HDZ-a Split Tomislav Šuta, ne krijući zadovoljstvo predstavom i dojmovima svih nazočnih.

Naglasio je kako je ovim simboličnim darom HDZ Split htio čestitati svim ženama njihov dan i pokazati im zahvalnost. Istaknuo je kako je cilj novoga vodstva HDZ-a Split upravo otvaranje stranke prema svima i okupljanje, ne samo svojih članova, već i svih sugrađana koji kroz HDZ žele politički djelovati.

Cijelu fotogaleriju s ovoga događaja možete pronaći klikom na ovu poveznicu.