Čogelja: Predsjedništvo i GO HDZ-a Split odlučili su da će kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Splita biti doc. dr. sc. Vice Mihanović

Potpredsjednik HDZ-a Split i glasnogovornik Izbornog stožera Stipe Čogelja prenio je vijest kako su Predsjedništvo i Gradski odbor HDZ-a Split odlučili da će kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Splita na predstojećim lokalnim izborima biti doc. dr. sc. Vice Mihanović, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a. Objavu prenosimo u cijelosti:

Drage prijateljice i prijatelji,

Predsjedništvo i Gradski odbor HDZ-a Split odlučili su da će kandidat HDZ-a za gradonačelnika Grada Splita na predstojećim lokalnim izborima biti doc. dr. sc. Vice Mihanović, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a. Vice Mihanović posjeduje sve kvalitete potrebne za čelnu osobu Grada Splita – dugogodišnji rad u struci, iznimno poduzetničko iskustvo te višegodišnje uspješno vođenje gradskog kotara. Upravo to iskustvo i poznavanje problema koji muče građane našeg grada te sposobnost da te probleme riješi u najkraćem mogućem roku, izdvajaju ga od ostalih kandidata. Vice Mihanović na unutarstranačkim izborima okupio je tim iskusnih ljudi s terena koji su također upoznati s problemima i potrebama svojih sugrađana i koji imaju veliko upravljačko iskustvo.

Pozivamo sve naše sugrađanke i sugrađane da podrže našeg kandidata za gradonačelnika Vicu Mihanovića i da se pridruže pozitivnoj kampanji koju će voditi Hrvatska demokratska zajednica grada Splita.

Stipe Čogelja
potpredsjednik HDZ-a Split
glasnogovornik Izbornog stožera