Andro Krstulović Opara: ‘Naši građani zaslužuju živjeti u gradu visoke kvalitete života!’

Rekli su da je most Stinice – Kaštela megalomanski projekt kada sam govorio da Split treba biti ambiciozan. Jedno prevrtanje teretnjaka blokira ulaz u grad i nastaje potpuni prometni kolaps drugog najvećeg grada u Hrvatskoj. Upravo zbog ovakvih događaja trebamo kvalitetnu prometnu infrastrukturu mostove, nove ceste i parkirališta. Moramo ambiciozno prihvatiti se posla. Nedopustivo da nas grad 8 dana nema pitku i zdravu vodu. Zato sada ponavljam trebamo alternativnu vodoopskrbnu mrežu. Nasi građani zaslužuju živjeti u gradu visoke infrastrukture i visoke kvalitete života i zato kažem Split je glavni.

Krešimir Budiša, kandidat s naše liste napisao je: “O gradonačelničkim kandidatima kojima smetaju mostovi i tuneli, a pričaju o aglomeraciji i o društvenoj odgovornosti.
Kao da im se Bog naruga pa je ciljeli dan zatvoren promet prema Solinu, Trogiru i Kaštelima.

Zamislite dragi kandidati da ste iz Kaštela, a neko vam baš treba sad hitno na hitnu, žena neka koja mora hitno ići roditi, morate se hitno vratiti s posla, a zapeli ste nekoliko sati u koloni.

Dragi kandidati, Split treba gledati puno dalje od rotora na Bilicama, što vi u svom manjku ambicije ne vidite.

I ovo nije izoliran slučaj, za sezone ovakvi kolapsi su svakodnevni i bez nesreća.

U međuvremenu – bacite oko na to kako bi to tribalo izgledati u gradu koji zna što hoće i gradonačelnika koji se usudi vjerovati –
https://youtu.be/Bwx3j7Et6OQ