Andro Krstulović Opara: ‘Mladi, budite ambiciozni i izgradimo bolje društvo!’

  • 20170513_113431
  • 20170513_114256
  • 20170513_115615

Andro Krstulović Opara subotnje prijepodne 13. svibnja proveo je u druženju s građanima u Marmontovoj ulici na štandu na kojem je bio i velik broj kandidata s liste koji su također subotnje jutro iskoristili za razgovor s građanima, a potom je sa svojim suradnicima sudjelovao na prezentaciji električnih autobusa poljskih predstavnika koji je predložen kao moguće alternativno rješenje za poboljšanje prometnih usluga za prijevoz građana u Splitu, a građani su se mogli i provozati električnim busom do Marjana s Rive.

Nakon toga smo posjetili Sajam srednjih škola, koji se održava na Trgu Gaje Bulata, gdje se Andro Krstulović Opara obratio prisutnima u ime Odbora za znanost, obrazovanje i kulturu Hrvatskoga sabora kojim predsjedava:

“Ovo danas je najbolja ilustracija budućnosti koja je pred nama i u koju smo, zajedno s CARNetom zagazili vrlo odlučno. Uvjeren sam da ćemo, već dogodine, imati veći broj škola koje su uključene u projekt e-škole. Budite hrabri i ambiciozni i izgradimo zajedno naš grad i našu zemlju.”
Dalmatinski portal