HDZ Split
Hvala vam na potpori!

Drage stranačke prijateljice i prijatelji,

iskoristio bih ovu priliku kako bih vam svima od srca zahvalio što se protekle dvije nedjelje izdvojili svoje vrijeme, izašli na unutarstranačke izbore i odlučili o budućnosti Hrvatske demokratske zajednice u našem gradu. Zahvaljujem svima koji su prepoznali tim kojeg imam čast predvoditi i naše ciljeve i dali nam svoje povjerenje.

Vaše povjerenje nas obvezuje, a svojim radom pokazat ćemo da to znamo cijeniti i da vaše povjerenje nećemo iznevjeriti. Kao što sam proteklih tjedana u više navrata istaknuo, ono što želimo je pobjednički splitski HDZ – splitski HDZ koji je otvoren prema svim svojim članovima i simpatizerima, jasan i prepoznatljiv u svojim politikama i vrijednostima i beskompromisan u obrani interesa našeg grada i naše Hrvatske. Taj cilj kojeg svi dijelimo možemo ostvariti samo zajedno, marljivim i napornim radom.

Tradicionalni u vrijednostima, a moderni u vođenju stranke. Samo na taj način možemo vratiti povjerenje u našu stranku u gradu Splitu i ponovno preuzeti odgovornost za upravljanje našim Gradom.

Izbori su iza nas, a već od danas krećemo s radom. Sve vas, drage stranačke prijateljice i prijatelje, pozivam da nam pomognete u ostvarenju naših zajedničkih ciljeva.

Od srca hvala.

 

Vaš,

Tomislav Šuta.

facebook  youtube  instagram 

Ovaj e-mail je poslan na adresu: {email}

Ovaj e-mail ste primili jer se navedena e-mail adresa nalazi u registru članova Hrvatske demokratske zajednice ili ste se putem neke od naših kontakt formi prijavili za primanje naših redovitih obavijesti. Ukoliko ne želite više primati naše obavijesti ili smatrate da iste primate greškom, u svakom trenutku se možete odjaviti s naše mailing liste klikom na link ispod.

Želim se odjaviti s mailing liste
HDZ Split
Sinjska 2/II, 21000 Split
Copyright © 2022. HDZ Split. Sva prava pridržana.